POLSKIE STRONY O GOLFIE

q
Strona zawiera spis odnośników do stron o golfie po polsku. Mam nadzieję że ułatwi  polskim miłośnikom golfa znalezienie ważnych i potrzebnych informacji na temat tej fascynującej gry.
Jeżeli masz uwagi lub chciałbyś dodać stronę do serwisu NAPISZ

TURNIEJE GOLFOWE

POWRÓT NA STRONĘ GŁÓWNĄ SERWISU

DR IRENA ERIS LADIES GOLF CUP
Strona cyklicznego turnieju organizowanego przez znaną firmę Pani Ireny Eris. Nowatorskie jest to, że panie poza możliwością rywalizacji na polu mają także możliwość zadbania o swoją urodę i ukojenie zmysłów. Uczestniczki mogą skorzystać z oferty Hotelu SPA Dr Irena Eris oraz Kosmetycznego Instytutu Dr Irena Eris.
TURNIEJ GOLFOWY O BRYLANT A&A
Strona cyklicznego turnieju rozgrywanego na polu Golf Palace w Woli Błędowej. Jedna z największych golfowych imprez w Polsce łącząca golfowe zmagania z pełnym atrakcji piknikiem na świeżym powietrzu.

WINTER GOLF CUP 2010
Strona zimowego cyklu turniejów na symulatorach golfowych rozgrywanych w wielu ośrodkach na terenie Polski. Golfowy sposób na zimę.

STRONA GŁÓWNA

Pomysł i wykonanie Andrzej Machulski Aktualizacja : 11-02-22 20:27:58         statystyki www stat.pl