POLSKIE STRONY O GOLFIE

q
Strona zawiera spis odnośników do stron o golfie po polsku. Mam nadzieję że ułatwi  polskim miłośnikom golfa znalezienie ważnych i potrzebnych informacji na temat tej fascynującej gry.
Jeżeli masz uwagi lub chciałbyś dodać stronę do serwisu NAPISZ

FIRMY

POWRÓT NA STRONĘ GŁÓWNĄ SERWISU

ADLINER
Kolejna na polskim rynku zajmująca się budowaniem programów promocyjnych dla firm opartych na golfie. Organizacja turniejów, kliniki golfa oraz spotkań integracyjnych.
AJES BONEVENTS
Szkolenia, imprezy integracyjne, konferencje i prezentacje - to główna działalność tej firmy. Wszystko to łączone jest z golfem i nauką golfa.

BARENBURG POLSKA
Oferta specjalistycznych mieszanek traw na pola golfowe. Firma szczyci się współpracą z polami w St. Andrews i Pabble Beach.
BEATA
Strona dystrybutora maszyn do renowacji i pielęgnacji pól golfowych.
DINERS CLUB POLSKA
Firma zajmująca się wydawaniem kart Diners Club na terenie Polski oraz oferowaniem ich posiadaczom najwyższego standardu usług związanych z obsługą kart. Wydawca Karty Golfowej Diners Club upoważniającej do wielu zniżek na polach golfowych. General Managerem firmy jest Marek Smolarz, wielki propagator golfa w Polsce. Co roku w Rajszewie firma organizuje Akademię Golfa mającą na celu zainteresowanie tą grą jak największej ilości osób.
ELCAR
Producent i eksporter (głównie na rynek amerykański) elektrycznych wózków golfowych. Ciekawa konstrukcja to wózek zdalnie sterowany automatycznie podążający za graczem mającego ciekawą nazwę - "caddy dog".

FLOPOL
Konsultacje, projektowanie i zakładanie terenów zielonych. Dla golfistów - budowa driving range i przydomowych pól do ćwiczeń.
GOLF DESIGN POLAND
Firma kompleksowo budująca pola golfowe. Od konsultacji poprzez projekt, budowę po fachową opiekę nad polem i szkolenie greenkeeper'ów. Portal greenkeperów z najistotniejszymi informacjami.

GOLF PROJEKT
Firma zajmująca się kompleksową budową pól golfowych. Od projektu do oddania obiektów do eksploatacji. Właścicielem firmy jest Waldemar Szadny.

GOLF SHARK
Firma zajmująca się budową sztucznych putting green'ów. Szeroka oferta i gotowość do spełniania różnych wymagań klientów (również w zakresie green'ów przydomowych).
GRASSLAND FARMS
Firma oferująca trawę w rolkach, systemy nawadniające, nawozy oraz nasiona. Polecamy najnowszy sposób walki z upałem - System przenośnego chłodzenia mgiełką wodną.

GOLF VIKTORIA
Strona gdańskiej firmy oferującej używany sprzęt i akcesoria na pola golfowe.
GREEN CONSULT
Firma oferująca kompleksowe usługi w zakresie nowoczesnej pielęgnacji i zarządzania polem golfowym. Dotyczy to zarówno procesu powstawania nowych pól jak i pielęgnacji już istniejących. Właścicielem firmy jest jeden z najlepszych polskich greenkeeper'ów Krzysztof Drab.

J.A. GOLF DESIGN
Strona znanego i popularnego w polskim środowisku golfowym Jacka Gazeckiego. Firma oferuje usługi w zakresie projektowania pól golfowych a także sprzedaje szeroki zakres akcesoriów na pola i driving range.
KORRO
Systemy automatycznego nawadniania pól golfowych.

MEDIATOUR
Szczecińska firma wydająca czasopismo Golf ale także oferująca Reguły Golfa po polsku, kasetę video Czar golfa (z Januszem Hewell'em) i bawarską porcelanę z motywami golfowymi.

MELEX
Producent wózków golfowych. Szeroka oferta, zdjęcia modeli i dane techniczne.

SAT
Strona przedstawiciela włoskiej firmy Chervo producenta odzieży dla golfistów.
TG POLSKA
Strona dystrybutora profesjonalnych urządzeń do pielęgnacji nawierzchni trawiastych.
GOLF CONSTRUCTION
Profesjonalna firma zajmująca się budową i renowacją pól golfowych. Serwis "pod klucz".
TRAWA W ROLKACH
Profesjonalna firma zajmująca się dostawą trawy w rolkach. Dystrybutor firm zajmujących się utrzymaniem terenów zielonych.

ZIELONY HORYZONT
Zamierzasz wybudować pole golfowe lub driving range ?    W firmie Zielony Horyzont znajdziesz wszystko czego potrzebujesz. Trawa z rolki, wyposażenie pola i maszyny do pielęgnacji pól znanej firmy TORO. Szeroka oferta.

STRONA GŁÓWNA

Pomysł i wykonanie Andrzej Machulski Aktualizacja : 10-01-12 19:48:12   statystyki www stat.pl